I have discovered these cheddar biscuits randomly on Pinterest when searching some salty appetizers for a house party. Given the number of pins for these biscuits, I decided to give it a try. And they did not disappoint us! Since then, I make these Cheddar Bay Biscuits regularly – not only as an appetizer, but they are great to go with seafood, soups or salads too!  I did some googling about these Cheddar Bay Biscuits and found out that in the US, these are well-known thanks to the Red...

Cet article provient du blog 1001 Voyages Gourmands. Michaela habite à Bruxelles et est également auteur de 5 Reasons Why You Should Go Skiing in Les Trois Vallées in France et Christmas In Brussels.
Jetez aussi un oeil à cet article de Potiron et Coriandre sur son blog, Biscuits au chocolat et eclats de feve de cacao [vegan] : Si vous êtes en mode “detox” de Janvier, je vous laisse cliquer sur la petite croix en haut...
Rebondissons sur la thématique grace à l’article de nadasto qui s’en préoccupe dans Fouacimisu, le faux tiramisu de l’Aveyron : fouace et crème de marrons : L’idée est de reproduire le montage d’un tiramisu avec de la fouace du pays en guise de...
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