This is a perfect vegetarian dish made with eggplants and simmered with a tomato sauce. I like to eat it with lebanese bread and green onions. The eggplants can be deep fried but I roasted them in the oven for a lighter version. It is a very simple recipe and a delicious one! The recipe I am sharing today is not the same moussaka everybody knows, it is called Tipsi in Iraq and Moussaka in Egypt and in it the eggplant is usually cut into chunks, fried and then cooked in a tomato sauce with...

Cet article provient du blog Chicho's Kitchen. Retrouvez également son article Sbenegh w rezz - Spinack and rice et Fattet batenjen or lebanese eggplants with garlicky yogurt.
Profitons de ce sujet pour lire ce que Recette360 en dit avec Gâteau au sucre et noix rapide : Gâteau au sucre et noix rapide un délicieux gâteau fondant au sucre et noix pour votre goûter,...
Mais ce n’est pas la seule personne concernée par le sujet, Recette360 en parle dans Gâteau éponge facile : Gâteau éponge facile un délicieux gâteau fondant et facile à préparer pour votre goûter, à...
Lire la suite sur le blog ›