Fattet Batenjen is a classic Lebanese dish made throughout the country. The original recipe requires deep frying the eggplant chunks and the lebanese bread, but as you already know me I always tend to choose light meals as it is healthier. The original recipe is very tasty but the light version is also delicious. Instead of deep frying the eggplants, i toasted them in the oven with only 1 tbsp of vegetable oil. I also toasted the bread. No frying for me!! The dish is unique, delicious,...

Cet article provient du blog Chicho's Kitchen. Retrouvez également son article Egyptian Eggplant Moussaka et Chicken salad with avocado and mango salsa.
Profitons de ce sujet pour lire ce que Recette360 en dit avec Gâteau au chocolat rapide : Gâteau au chocolat rapide un délicieux gâteau fondant au chocolat pour votre goûter, à servir...
Recette360 partage aussi son expérience, avec son article Gâteau au sucre et noix rapide: Gâteau au sucre et noix rapide un délicieux gâteau fondant au sucre et noix pour votre goûter,...
Lire la suite sur le blog ›