Ingredients: 1 kg pumpkin, that makes about 21/2 cup of pumpkin puree 3 cups fine bulgur 1 onion, finely chopped 1/2 tsp cinnamon 1 tsp allspice 1 tsp cumin 11/2 tsp salt 1/2 cup flour For the filling: 2 cups canned chickpeas, drained and peeled 1 kg onion, sliced 2 tbsp sumac 4 tbsp pomegrante molasses 1 tbsp salt 1/3 cup oil 1/2 tsp cinnamon 1 tsp a;;spice 1/2 tsp cumin 2 cups swiss chard or spinach, chopped Peel the pumpkin and cut into medium-sized pieces; transfer to a pot, cover it with...

Cet article provient du blog Chicho's Kitchen. Retrouvez également son article Mediterranean chicken with artichokes et Bazella w rezz or Lebanese peas stew with rice.
Rebondissons sur la thématique grace à l’article de Magazine Omnicuiseur qui s’en préoccupe dans Champignons farcis : Ingrédients 10 à 12 champignons de Paris,un petit bouquet de persil,1 gousse d’ail,1 belle...
Pour approfondir, Farinedetoiles a également écrit Scones à la patate douce, raisins secs, chocolat (vegan) :Une jolie recette inspirée par Clea, une grande spécialiste de la patate douce!Chez nous , on...
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