Version française ci-dessous Asparagus are coming! I love this vegetable and it perfectly fits in a maki. It would probably be better in a proper maki with some rice but no more rice in my cupbboard… The red quinoa however does the job and I have prepared it with rice vinegar and a pinch of sugar. Ingredients (for 2 makis, makes about 5 rolls) 2 nori leaves60g red quinoa1 tbsp rice vinegarA pinch of sugar For the filling 4 asparagusAbout 50g crayfish tails For the sauce 1 tbsp...

Cet article provient du blog The Talking Belly. Retrouvez également son article Gâteau à l’orange sanguine/ Blood orange cake et Parkholme Supper Club.
Pour poursuivre sur ce sujet, vous pouvez aussi lire sur son blog l'article de Lemon Curl, Taboulé de quinoa à la grenade : Le taboulé, c’est un peu la recette typique des beaux jours, qu’on a tous mangé,...
Ne manquez pas non plus le post du blog de Mots et mets, Quelques idées pour un menu de Pâques! : Pour ceux qui cherchent encore des idées pour leur menu de Pâques, voilà quelques suggestions...
Lire la suite sur le blog ›