Since childhood, I remember mom cooking different stews with a side of rice. Honestly, they weren't my favorite as a child. But now, I can live on them, especially the spinach and rice dish. Usually it is made with meat but I wanted to try to healthiest version and skip the meat. It was delicious! The lemon juice added gave it a yummy taste. Ingredients: 1 medium onion, diced 5 garlic cloves, minced 1 tsp allspice salt and pepper frozen or fresh spinach (drained and squeezed) 1 bunch chopped...

Cet article provient du blog Chicho's Kitchen. Retrouvez également son article Bazella w rezz or Lebanese peas stew with rice et Egyptian Eggplant Moussaka.
Pour poursuivre sur ce sujet, vous pouvez aussi lire sur son blog l'article de epicetout, PETITS POTS DE CRÈME AU CHOCOLAT ET AU THÉ : Préparation : 45 min Cuisson : 40 min Pour 6 petits pots : -15 cl de crème -15 cl de lait -1...
Rebondissons sur la thématique grace à l’article de IsabelleD qui s’en préoccupe dans Pâte à gaufres au chocolat banane : J'adore les gaufres, c'est si bon et différent de mon traditionnel bol d'All Brand petits fruits...
Lire la suite sur le blog ›